Boekhandel Douwes Den Haag

Badass habits

Adviezen om je voornemens om te zetten in goede gewoontes

Jen Sincero

Badass habits

Badass habits

Adviezen om je voornemens om te zetten in goede gewoontes

Badass habits

 

Het nieuwste boek van deze #1 New York Times-bestsellerauteur: leer hoe je goede voornemens daadwerkelijk kunt omzetten in actie. We hebben allemaal wel goede voornemens of bepaalde gewoonten die we willen afleren.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 18,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Badass habits

Het nieuwste boek van deze #1 New York Times-bestsellerauteur: leer hoe je goede voornemens daadwerkelijk kunt omzetten in actie

We hebben allemaal wel goede voornemens of bepaalde gewoonten die we willen afleren. Maar mensen houden niet van verandering en daarom is stoppen met een slechte gewoonte of beginnen met iets nieuws zo ingewikkeld. Jen Sincero ontleedt op heldere en geestige manier hoe het komt dat we nog steeds niet elke dag flossen of niet kunnen stoppen met roken. Maar het gaat verder dan dat: ze leert ook dat het aanleren van gezonde gewoonten te maken heeft met je grenzen duidelijk aangeven en nee zeggen. En ze laat zien wat gewoonten te maken hebben met onze verlangens, onze overtuigingen en onze angsten.

Badass habits leert je hoe je je brein kunt trainen het beste uit jezelf te halen, en bevat een stapsgewijze 21-daagse handleiding voor het stoppen met gewoonten die slecht voor je zijn en voor het ontwikkelen van gewoonten die belangrijk voor je zijn. Of het nou gaat om meer sporten, gezonder eten, meer aandacht hebben voor je kinderen, vaker nee zeggen of het stoppen van negatieve gedachten.


ISBN
9789022596944
Pagina's
240
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Literaire non-fictie