Boekhandel Douwes Den Haag

Making friends with anxiety

Een warme, ondersteunende gids om angst en zorgen te verlichten

Deul & Spanjaard & Sarah Rayner

Making friends with anxiety

Making friends with anxiety

Een warme, ondersteunende gids om angst en zorgen te verlichten

Making friends with anxiety

 

Rayner onthult de zeven meest voorkomende oorzaken van angst en geeft praktische tips en oefeningen om deze snel de baas te zijn, gebaseerd op bewezen technieken uit de cognitieve gedragstherapieHet zweet breekt je uit, je hartslag versnelt, je lichaam begint te trillen en paniekgedachten schieten door je hoofd – leven met angst kan heel zwaar zijn.


Nog te verschijnen

€ 16,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Making friends with anxiety

Rayner onthult de zeven meest voorkomende oorzaken van angst en geeft praktische tips en oefeningen om deze snel de baas te zijn, gebaseerd op bewezen technieken uit de cognitieve gedragstherapie

Het zweet breekt je uit, je hartslag versnelt, je lichaam begint te trillen en paniekgedachten schieten door je hoofd – leven met angst kan heel zwaar zijn. Een op de vijf mensen worstelt met een vorm van angst en toch kunnen zij vaak op onbegrip rekenen. Want hoe goedbedoeld ook: diep ademhalen, aan iets leuks denken, ‘even doorbijten’ of aan yoga doen lost angst niet op.

Op basis van haar eigen ervaringen en veelgebruikte technieken uit de cognitieve gedragstherapie deelt Sarah Rayner met compassie en humor haar inzichten in deze veelvoorkomende aandoening. Ze onthult de zeven elementen die gewoonlijk bijdragen aan angst – waaronder adrenaline, negatief denken en zorgen over de toekomst – en geeft praktische tips en oefeningen om snel de controle te herstellen.

Heb je al yoga geprobeerd? is hét boek voor iedereen die zichzelf of een dierbare een leven gunt met minder onzekerheid, sociale angst, paniek en gepieker.

In de pers

‘Toegankelijk, helder advies dat echt helpt je angsten onder controle te krijgen.’ Matt Haig, bestsellerauteur van Redenen om te blijven leven en Middernachtbibliotheek

‘Een prachtig boekje. Rayner schrijft warm en benaderbaar.’ Essentials

‘Een zeer genuanceerde benadering van een onderwerp dat veel losmaakt.’ Sunday Express


ISBN
9789022599549
Pagina's
144
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Psychologie