Boekhandel Douwes Den Haag

HSP op de werkvloer

Geen opgave, maar een gave

Susan Marletta Hart

HSP op de werkvloer

HSP op de werkvloer

Geen opgave, maar een gave

HSP op de werkvloer

 

Hoogsensitieve mensen zijn doorgaans zeer gemotiveerde, toegewijde en hardwerkende werknemers. Ze excelleren op tal van vlakken, zijn vaak zeer ambitieus en perfectionistisch en leggen de lat hoog voor zichzelf.


Nog te verschijnen

€ 24,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving HSP op de werkvloer

Hoogsensitieve mensen zijn doorgaans zeer gemotiveerde, toegewijde en hardwerkende werknemers. Ze excelleren op tal van vlakken, zijn vaak zeer ambitieus en perfectionistisch en leggen de lat hoog voor zichzelf. Er is echter ook een keerzijde. Hooggevoeligen zijn veel stressgevoeliger en krijgen sneller een burn-out dan anderen. Onder de juiste omstandigheden echter kunnen HSP’ers echt schitteren, en dan is hun hooggevoeligheid geen opgave, maar een gave. In dit boek legt internationaal gerenommeerd HSP-deskundige Susan Marletta Hart uit wat erbij komt kijken om als HSP’er ook in je werk je eigen weg te kunnen vinden, zelf keuzes te maken en je grenzen aan te geven. Ook leidinggevenden vinden in dit boek een schat aan informatie over hoe om te gaan met deze koningsklasse medewerkers.

Susan Marletta Hart bracht het begrip hooggevoeligheid naar Nederland en is uitgegroeid tot een internationale autoriteit op dit gebied. Ze schreef zeven boeken, waaronder de everseller Leven met hooggevoeligheid, van opgave naar gave. Ze heeft een praktijk voor hooggevoelige mensen en geeft regelmatig HSP-retreats en -trainingen in Zwitserland en Nederland.


ISBN
9789024429066
Pagina's
176
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Psychologie