Boekhandel Douwes Den Haag

Unstuck

Dealen met overbelasting, perfectionisme en niet weten wat je wilt

Marieke Hesseling & Fleur Kraanen

Unstuck

Unstuck

Dealen met overbelasting, perfectionisme en niet weten wat je wilt

Unstuck

 

Googel op ‘millennial’ en je vindt: lui, verwend en entitled. Millennials zitten voortdurend op social media en geven te veel geld uit aan ingewikkelde koffie. Als ze al een baan hebben, en niet iets vaags doen als zzp’er, dan stellen ze hoge eisen aan hun werkgevers.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,50


Beschrijving Unstuck

Googel op ‘millennial’ en je vindt: lui, verwend en entitled. Millennials zitten voortdurend op social media en geven te veel geld uit aan ingewikkelde koffie. Als ze al een baan hebben, en niet iets vaags doen als zzp’er, dan stellen ze hoge eisen aan hun werkgevers. Ze hoppen van de ene baan naar de andere, maar als er echt gewerkt moet worden, dan storten ze in.

Herkenbaar? Voor de auteurs, beiden psycholoog én millennial, wel. Maar daarmee is het verhaal van de millennial niet verteld. Millennials zijn bedachtzamer dan voorgaande generaties, minder op geld en status belust, en ze staan meer open voor anderen. In hun praktijk zien de auteurs dat hun generatiegenoten zich steeds melden met dezelfde problemen: overbelasting, faalangst en perfectionisme, somberheid en depressie, niet weten wat je wilt en (milde vormen van) verslaving. Net als hun ouders en grootouders zitten ook millennials soms vast in patronen (schema’s) die zij van huis uit hebben meegekregen.

In Unstuck leer je als millennial om met iets meer mededogen naar jezelf te kijken, iets minder hoge eisen te stellen en te zien in welke patronen je vastzit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, quizzen en praktische opdrachten leer je welke patronen je liever doorbreekt, en hoe je dat doet.


ISBN
9789024456499
Pagina's
160
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Psychologie