Boekhandel Douwes Den Haag

Afkicken van je ex

Zelfhulp bij (toxisch) liefdesverdriet

Cortney Soderlind Warren

Afkicken van je ex

Afkicken van je ex

Zelfhulp bij (toxisch) liefdesverdriet

Afkicken van je ex

 

Heb je het gevoel dat je nooit meer over je ex heen zult komen? Kom je maar niet over je ex heen? Ben je stiekem nog dag en nacht met je ex bezig? Lijkt er maar geen einde te komen aan de woede, het verdriet, de frustratie en de ondraaglijke pijn over je verbroken relatie?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,95


Beschrijving Afkicken van je ex

Heb je het gevoel dat je nooit meer over je ex heen zult komen?
Kom je maar niet over je ex heen? Ben je stiekem nog dag en nacht met je ex bezig? Lijkt er maar geen einde te komen aan de woede, het verdriet, de frustratie en de ondraaglijke pijn over je verbroken relatie? Voelt het bijna alsof je verslaafd bent aan je ex?

Iemand laten gaan is moeilijk, maar niet onmogelijk
Voor sommige mensen is een relatiebreuk vergelijkbaar met het afkicken van een verslaving. Het kan ontzettend moeilijk zijn om de ander te laten gaan, maar het is wel mogelijk. Klinisch psycholoog en therapeut Cortney Soderlind Warren was naar eigen zeggen verslaafd aan de liefde en weet precies hoe je je voelt.

Soderlind helpt je los te komen van je liefdesverslaving
Aan de hand van bewezen effectieve technieken helpt Warren je om met de heftige gevoelens van een break-up om te gaan, los te komen van het verleden en weer oog te hebben voor waar je gelukkig van wordt. Door los te komen van je liefdesverslaving zul je uiteindelijk sterker, eerlijker en authentieker in het leven staan.

De originele titel is: Letting Go of Your Ex.

Vertaling: Vanja Walsmit


ISBN
9789024463015
Pagina's
224
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Psychologie