Boekhandel Douwes Den Haag

Zelfregulatie

Grip op heftige emoties, negatieve gedachten en impulsief gedrag

Jaap Spaans & Erwin van Meekeren

Zelfregulatie

Zelfregulatie

Grip op heftige emoties, negatieve gedachten en impulsief gedrag

Zelfregulatie

 

Het is net alsof het bij mij vanbinnen soms stormt. Het weer is vaak onrustig, met hoge golven die me dan weer eens hoog optillen en dan weer eens diep laten vallen. De ene keer word ik onverwachts naar het westen geblazen, dan weer word ik plotseling naar het oosten gedreven.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Zelfregulatie

Het is net alsof het bij mij vanbinnen soms stormt. Het weer is vaak onrustig, met hoge golven die me dan weer eens hoog optillen en dan weer eens diep laten vallen. De ene keer word ik onverwachts naar het westen geblazen, dan weer word ik plotseling naar het oosten gedreven. Ik voel me een soort speelbal van de golven.

Stapsgewijze aanpak voor grip op je emoties
Emoties horen bij het leven – en soms ook heftige emoties. Maar als ze je leven bepalen, je ontwikkeling beperken en negatieve consequenties hebben voor je opleiding, werk of relaties, dan is het tijd voor actie. Dit zelfhulpboek helpt je om aan de hand van oefeningen en praktische tips meer controle te krijgen over je emoties: je wordt beter in zelfregulatie en je krijgt meer grip op je negatieve gedachten en impulsen. Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan de consequenties van je emoties en gedrag op anderen en hoe je je relaties kan verbeteren. Het is een fijne, stapsgewijze aanpak voor meer grip op je emoties, gedachten en gedrag.

Over de auteurs
Erwin van Meekeren is psychiater/psychotherapeut met speciale aandacht voor persoonlijkheidsproblematiek, waaronder de borderlinestoornis. Jaap Spaans is klinisch psycholoog en niet praktiserend psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut.


ISBN
9789024463404
Pagina's
216
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Psychologie