Boekhandel Douwes Den Haag

Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen

Leefregels van een eigenzinnige psycholoog

Niels den Daas

Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen

Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen

Leefregels van een eigenzinnige psycholoog

Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen

 

Word een master in het pleasen van mensen door ja te zeggen tegen elk verzoek, hoe onredelijk of overweldigend ook. Negeer je eigen behoeften, verlangens en grenzen, ten gunste van die van anderen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,50


Beschrijving Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen

Word een master in het pleasen van mensen door ja te zeggen tegen elk verzoek, hoe onredelijk of overweldigend ook. Negeer je eigen behoeften, verlangens en grenzen, ten gunste van die van anderen. Bedenk dat jouw geluk geen prioriteit heeft!

Vat alles persoonlijk op, geef geen grenzen aan, vergelijk jezelf voortdurend met anderen en ga er maar van uit dat je niet goed genoeg bent. Dit is een greep uit de 8 leefregels die Niels den Daas
opstelde. In de zee aan zelfhulpboeken laat hij een lichtvoetig tegengeluid horen.
Elk hoofdstuk in Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen begint met een regel die ervoor zorgt dat je je snel zo ongelukkig en hopeloos mogelijk voelt. Den Daas legt uit met welke mindset en
vaardigheden je de oefening tot een succes maakt, en hij geeft praktische tips voor hoe je dit aanpakt. Tot slot beschrijft hij de knelpunten – want een valkuil van deze methode is dat lezers onverhoopt ontdekken wat zij anders zouden kunnen doen, waardoor zij gelukkiger worden, in plaats van ongelukkiger.

Niels den Daas is neuropsycholoog, therapeut, coach en wereldreiziger. Hij is oprichter van de grootste mannencirkel op Bali. Naast het geven van individuele therapie, begeleidt hij mannen en gemengde groepen off the grid in Noorwegen. Zijn roots liggen in Nederland, zijn huis staat op Sardinië.


ISBN
9789024463817
Pagina's
96
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Psychologie