Boekhandel Douwes Den Haag

Rustig slapen

Je leven lang een goede nachtrust

Ingrid Verbeek

Rustig slapen

Rustig slapen

Je leven lang een goede nachtrust

Rustig slapen

 

Slapeloosheid - een gevecht voor velen Slaap is onmisbaar om overdag goed te functioneren en te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Helaas is slapeloosheid voor veel mensen iedere nacht weer een gevecht.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,50

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Rustig slapen

Slapeloosheid - een gevecht voor velen
Slaap is onmisbaar om overdag goed te functioneren en te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Helaas is slapeloosheid voor veel mensen iedere nacht weer een gevecht. Maar er is hoop.

Er is iets tegen slapeloosheid te doen!
Ingrid Verbeek is somnoloog-slaaptherapeut en heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van slechte slapers. Haar belangrijkste advies voor de onrustige slaper is: er is iets aan te doen! Je kunt op heel veel manieren goed slapen. Verbeek geeft advies voor een goede nachtrust in iedere levensfase. Aan slechte slapers die beter willen slapen en aan goede slapers die goed willen blijven slapen. Dit doet zij aan de hand van informatie over slaap, concrete opdrachten, persoonlijke verhalen en voorbeelden van mensen die zij in haar praktijk tegenkwam.

Test in hoeverre je daadwerkelijk een slaapprobleem hebt
Rustig slapen is een op wetenschappelijke feiten gebaseerd zelfhulpboek. Je kunt testen in hoeverre je een slaapprobleem hebt. Dat is sterk afhankelijk van in welke levensfase je je bevindt, want een student slaapt anders dan een jonge ouder, en een scholier slaapt anders dan iemand van middelbare leeftijd. Vervolgens lees je wat je kunt doen om beter te slapen, wanneer het aan te raden is om hulp te zoeken en waar je die kunt vinden.

Dit is de herziening van het succesvolle hulpboek Slapeloosheid uit 2015.


ISBN
9789024463961
Pagina's
144
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Psychologie