Boekhandel Douwes Den Haag

Waar ik ophoud

Psychoanalytische essays

Arthur Eaton

Waar ik ophoud

Waar ik ophoud

Psychoanalytische essays

Waar ik ophoud

 

Meer mensen zouden in therapie moeten gaan. Ter verlichting van hun psychische problematiek, maar ook ter voorkoming van erger, jaren later. Vooral jonge volwassenen, meent psycholoog en filosoof Arthur Eaton, hebben er veel baat bij.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Waar ik ophoud

Meer mensen zouden in therapie moeten gaan. Ter verlichting van hun psychische problematiek, maar ook ter voorkoming van erger, jaren later. Vooral jonge volwassenen, meent psycholoog en filosoof Arthur Eaton, hebben er veel baat bij. De psychoanalytische ruime is naar zijn idee de enige ruimte in de huidige maatschappij waar vrijuit, zonder oordeel, over letterlijk alles kan worden gesproken. Die vrijheid kan je helpen om te worden wie je bent.

In Waar ik ophoud gaan we de spreekkamer van Arthur Eaton binnen. In vrij associërende essays laat hij ons kennismaken met zijn leermeesters en inspiratiebronnen en zijn ideeën over psychoanalyse. In korte casussen geeft hij ons een inkijk in de gesprekken in de spreekkamer, die we aan het slot weer verlaten, met nieuwe kennis en nieuwe vragen over wie we zijn.


ISBN
9789025312824
Pagina's
208
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Athenaeum

Literaire non-fictie