Boekhandel Douwes Den Haag

& rol door

& rol door

K. Michel

& rol door

& rol door

& rol door

& rol door

 

Speels, beeldend, melodisch – op deze manier kan de poëzie van K. Michel in zijn nieuwe bundel & rol door worden gekarakteriseerd. Michel beweegt zich tussen de polen van verbazing en verbijstering.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 19,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving & rol door

Speels, beeldend, melodisch – op deze manier kan de poëzie van K. Michel in zijn nieuwe bundel & rol door worden gekarakteriseerd. Michel beweegt zich tussen de polen van verbazing en verbijstering. Waar (politiek) onheil onder ogen wordt gezien klinkt er toch een goed humeur in de gedichten door. K. Michel blijft nieuwsgierig en gedreven. Hij experimenteert met vormen: een gedicht in de vorm van een koprol, een mini-toneelstuk, een lang stemmenspel, een ode in bad waarin schimmen worden opgeroepen, een bijna-sonnet waarin de klassieke vraag ‘wat als’ wordt gebruikt om het leven de revue te laten passeren, wat leidt tot de ironisch-serieuze conclusie:
‘ja, als ik zelf de belasting had ingevuld
een veerboot later had genomen
als ik niet op die hark was gestapt.’


ISBN
9789025458126
Pagina's
64
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Poëzie