Boekhandel Douwes Den Haag

Verslaafd aan Oneindigheid

Geschiedenis van het gevaarlijkste idee ooit

Walter Breukers & Jaap Godrie

Verslaafd aan Oneindigheid

Verslaafd aan Oneindigheid

Geschiedenis van het gevaarlijkste idee ooit

Verslaafd aan Oneindigheid

 

'Verslaafd aan Oneindigheid' van Walter Breukers en Jaap Godrie is een scherpe en humoristische herschrijving van de menselijke geschiedenis waarin het verlangen naar oneindigheid centraal staat.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Verslaafd aan Oneindigheid

We leven in een vreemde tijd. Tot voor kort leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Het was de beste tijd ooit. Nooit eerder was de mens zo veilig, zo rijk en zo gezond. Maar de afgelopen jaren is de sfeer razendsnel omgeslagen. Tegenwoordig haasten we ons van crisis naar crisis en vrezen we het allerergste. Hoe heeft het zover kunnen komen? Waar is het misgegaan? Breukers en Godrie laten zien dat onze problemen ver teruggaan en voortkomen uit een almaar groeiende verslaving aan één idee: Oneindigheid. Nu is de tijd om af te kicken.Op een totaal eigenzinnige manier laten de auteurs Oneindigheid zelf aan het woord. Het resultaat is een versmelting van non-fictie en fictie, van filosofie, geschiedenis en kunst, vol met humor en provocatie.


ISBN
9789025908096
Pagina's
400
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Have, Ten

Filosofie