Boekhandel Douwes Den Haag

Handboek voor historiehoppers

Het oude Griekenland

Wat en #hoedan

Xavier Bonet & Jonathan W. Stokes

Het oude Griekenland

Handboek voor historiehoppers

Het oude Griekenland

Wat en #hoedan

Handboek voor historiehoppers: Het oude Griekenland

 

Supergrappige reisgids naar het verleden. Vol toffe infographics, handige weetjes (alle huwelijken van Zeus - spoiler: hij datet alleen familieleden) en slimme tips. Alles over het oude Griekenland!Direct te downloaden

€ 9,99


Beschrijving Handboek voor historiehoppers: Het oude Griekenland

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven.

Het oude Griekenland is een supergrappige gids in de verhalende non-fictieserie Handboek voor historiehoppers van Jonathan W. Stokes, met illustraties van David Sossella. Vol toffe infographics, handige feiten en slimme tips, geschikt voor nieuwsgierige lezers van 9 jaar en ouder.

Kom genieten op de Griekse eilanden. Deze gids barst van de handige weetjes, zoals alle huwelijken van Zeus (spoiler: hij datet alleen familieleden) en de presentielijst van het Perzische leger. Check het patiëntendossier van Alexander de Grote, en bezoek een van de negentien Alexandrieës. Je wist nog nooit zoveel over het oude Griekenland!


ISBN
9789026148408
Pagina's
145
Verschenen
Serie
Handboek voor historiehoppers
NUR
212
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
de Fontein Jeugd