Boekhandel Douwes Den Haag

Familie op de vlucht

Diney Costeloe

Familie op de vlucht

Familie op de vlucht

Familie op de vlucht

 

Duitsland 1937. Een joods gezin is slachtoffer van steeds verdergaande discriminatie en bedreiging. Als Kurt wordt opgepakt ziet Ruth geen andere keuze dan met haar kinderen op de vlucht te slaan.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 12,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Familie op de vlucht

Familie op de vlucht is opnieuw een hartverscheurend verhaal van Diney Costeloe, de bestsellerauteur van De verloren kinderen en Het meisje zonder naam.


Duitsland, 1937. Naarmate de nazi’s het land verder in hun greep krijgen, wordt Joden het leven steeds moeilijker gemaakt. Er komen wetten die hun verbieden op bepaalde plekken te komen, niet-Joden in dienst te nemen, en bepaalde beroepen uit te oefenen. Ruth en Kurt moeten toekijken hoe hun vier kinderen, Laura, Inge en de tweeling Peter en Hans, getreiterd en vernederd worden.

Als Kurt wordt opgepakt en hun winkel in brand wordt gestoken, ziet Ruth geen andere mogelijkheid dan met de kinderen aan de hand te vluchten. Maar waar kunnen ze heen, waar zijn ze nog veilig? Wat volgt is een wanhopige zwerftocht door een land waarin helden en verraders er precies hetzelfde uitzien…


‘Spannend en invoelend. Emotionele rollercoaster die je bij de keel grijpt.’ Hebban.nl

‘Spannend, met actie op iedere bladzijde. Een ode aan de mens in opstand tegen grof onrecht.’ NBD Biblion

Een hartverscheurende en meeslepende roman voor fans van Lucinda Riley, Santa Montefiore en Sarah Lark.


ISBN
9789026154157
Pagina's
368
Verschenen
NUR
302
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning

Vertaalde literaire roman, novelle