Boekhandel Douwes Den Haag

De Geliefden

Willemijn Kranendonk

De Geliefden

De Geliefden

De Geliefden

 

Als twintigers hebben Jacqueline en Rosa een intense relatie, maar als er keuzes over de toekomst gemaakt moeten worden, gaan ze uit elkaar. Na de breuk slaan ze ieder een tegenovergestelde richting in.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De Geliefden

Als twintigers hebben Jacqueline en Rosa een intense relatie, maar als er keuzes over de toekomst gemaakt moeten worden, gaan ze uit elkaar. Na de breuk slaan ze ieder een tegenovergestelde richting in. Jacqueline maakt carrière, hijst zich dagelijks in kostbare mantelpakken en koopt een Range Rover omdat alle mannen bij haar op kantoor ook zo’n auto hebben. Rosa gaat op zoek naar een holistische manier van leven, werkt op boerderijen en boomgaarden in Italië, Noorwegen en Ierland, en is altijd platzak.
Na veertig jaar, als Jacqueline met pensioen gaat en Rosa het zwerven moe is, kijken ze terug. Ze vragen zich af of de keuzes die ze gemaakt hebben – weggaan of blijven, werken of losbreken – de juiste waren. Hebben ze geleefd zoals ze wilden? Zijn ze veranderd na al die jaren? En waarom blijven ze aan elkaar denken?
In het weergaloos geestige en trefzekere De Geliefden maakt Willemijn Kranendonk de rekening op van twee uiteenlopende vrouwenlevens.


ISBN
9789028213029
Pagina's
232
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.

Literaire roman, novelle