Boekhandel Douwes Den Haag

Berlijn

Een gids door de hoofdstad van de DDR

Erik Timmermans & Jaap Visser

Berlijn

Berlijn

Een gids door de hoofdstad van de DDR

Berlijn

 

Op 9 november 1989 viel de Muur. Erik Timmermans en Jaap Visser nemen de lezer mee naar Berlijn, de hoofdstad van de DDR. 'Berlijn' is zowel een compacte geschiedenis van veertig jaar communisme in Duitsland als een geschiedenis van een fascinerende, veerkrachtige stad.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 30,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Berlijn

Eindeloze rijen grauwe woonblokken, de Fernsehturm, de Muur, vrolijke Trabantjes: welke sporen liet het communistisch verleden achter in Berlijn? Dit rijkelijk geïllustreerde en overzichtelijk vormgegeven boek vertelt de opkomst en ondergang van de DDR aan de hand van belangrijke gebeurtenissen, personen, anekdotes en interviews met inwoners van Berlijn.

Op 9 november 1989 viel de Muur. Erik Timmermans en Jaap Visser nemen de lezer mee naar Berlijn, de hoofdstad van de DDR. Berlijn is zowel een compacte geschiedenis van veertig jaar communisme in Duitsland als een geschiedenis van een fascinerende, veerkrachtige stad. De heldere kaarten, wandelroutes en schitterende foto’s van iconische gebouwen maken het tot de perfecte gids voor iedereen die van Berlijn houdt.


ISBN
9789028293014
Pagina's
232
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Van Oorschot

Literaire non-fictie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren