Boekhandel Douwes Den Haag

Zentastisch

Vier vriendinnen ontwikkelen een succesvol centrum voor spirituele groei, maar lukt het hen om zelf een beetje zen te blijven?

Marije Willemsen

Zentastisch

Zentastisch

Vier vriendinnen ontwikkelen een succesvol centrum voor spirituele groei, maar lukt het hen om zelf een beetje zen te blijven?

Zentastisch

 

In 'Zentastisch' van Marije Willemsen gooien vier vriendinnen het roer om en starten een spiritueel centrum.Nog te verschijnen

€ 20,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zentastisch

'Zentastisch' van Marije Willemsen is een meeslepende roman over spirituele groei: komisch, uniek en maar al te menselijk.

De vriendinnen Tamar, Meike, Carlijn en Sofie runnen samen het succesvolle retreat ‘Zentastisch’. Het populaire spirituele centrum, waar alles draait om zelfontwikkeling, viert bijna haar eenjarig bestaan en om dit succes te vieren bereiden de vier vrouwelijke oprichters een groots festival voor – compleet met vegan buffet en kleuteryoga.

Maar wat begon als een wild plan begint nu steeds serieuzere vormen aan te nemen en hun vriendschap én liefdesrelaties komen onder druk te staan. Ooit namen de dames zich heilig voor om nooit meer in stressvolle situaties te belanden, maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan gedacht… Terwijl Tamars vroegere geliefde onverwachts op komt duiken, worstelt Meike met de eetgewoontes van haar vriend. Ondertussen kampt Carlijn met nachtmerries die haar rust verstoren en lukt het Sofie maar niet om over haar ex heen te komen.

Alle intenties en meditatieoefeningen ten spijt, zen blijven te midden van alle chaos blijkt nog een hele kunst te zijn.

''Zentastisch' is een komisch en meeslepend boek over het wel en wee van vier vriendinnen, tegen de achtergrond van de wereld van spirituele groei. Ik heb ervan genoten!' ***** Hannah, Boekenwereld


ISBN
9789032520809
Pagina's
320
Verschijnt
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Lab

Romans