Boekhandel Douwes Den Haag

De vijf excuustalen

Het geheim voor goede relaties

Jennifer Thomas & Gary Chapman

De vijf excuustalen

De vijf excuustalen

Het geheim voor goede relaties

De vijf excuustalen

 

Zelfs in de beste relatie gaat er weleens iets verkeerd. Je zegt of doet iets waarmee je een ander ‒soms onbedoeld ‒ kwetst of benadeelt. ‘Sorry’ zeggen is dan een goede eerste stap, maar het is niet altijd genoeg.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving De vijf excuustalen

Zelfs in de beste relatie gaat er weleens iets verkeerd. Je zegt of doet iets waarmee je een ander ‒soms onbedoeld ‒ kwetst of benadeelt. ‘Sorry’ zeggen is dan een goede eerste stap, maar het is niet altijd genoeg. Wat kun je het beste doen als jij iemand gekwetst hebt? En wat wil je zelf eigenlijk graag horen als iemand iets gedaan heeft wat in jouw nadeel is geweest?

Gary Chapman en Jennifer Thomas helpen je om te ontdekken hoe je op zo’n manier je excuses kunt aanbieden dat het echt weer goed zit.

Toegeven dat je fout zat, aan verandering werken, om vergeving vragen … Begin er vandaag al mee en ontdekt hoe de vijf excuustalen de relatie met je partner, je collega’s, je vrienden en je familie sterker kunnen maken dan ooit tevoren.

Gary Chapman, PhD, is de auteur van de bekende reeks boeken over De vijf talen van de liefde. Die boeken zijn in meer dan vijftig talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 20 miljoen exemplaren van verkocht. Chapman reist de wereld rond om workshops te geven over het huwelijk, het gezin en relaties.

Jennifer Thomas, PhD, is klinisch en maatschappelijk psycholoog, auteur en TEDx-spreker. Ze heeft veel ervaring met het werken met de vijf liefdestalen.


ISBN
9789033803406
Pagina's
200
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ark Media

Mens en Maatschappij