Boekhandel Douwes Den Haag

Sumak

Recepten en verhalen uit Syrië

Anas Atassi

Sumak

Sumak

Recepten en verhalen uit Syrië

Sumak

 

Dit kookboek is een ode aan Syrië, de Syrische keuken en aan familie en vrienden. [i]Sumak[/i] bevat ruim 80 recepten uit de traditionele en moderne Syrische keuken, geïnspireerd op de familierecepten van Anas Atassi, maar ook beïnvloed door de reizen die hij heeft gemaakt.


Nog te verschijnen

€ 34,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Sumak

Dit kookboek is een ode aan Syrië, de Syrische keuken en aan familie en vrienden. [i]Sumak[/i] bevat ruim 80 recepten uit de traditionele en moderne Syrische keuken, geïnspireerd op de familierecepten van Anas Atassi, maar ook beïnvloed door de reizen die hij heeft gemaakt. Van het heerlijke ontbijt dat Anas vaak op vrijdag at in de tuin bij zijn oma, de kleine hartige pasteitjes, sfeeha, die zijn moeder maakte tot de falafel die Anas graag maakt voor zijn vrienden.[br]
Naast recepten bevat het boek verhalen over acht thematafels die verbonden zijn met feest, dierbaren en herinneringen uit Syrië. Deze verhalen vormden de inspiratie voor de recepten. De Syrische keuken heeft een diepgewortelde geschiedenis en door invloeden van buurlanden is deze keuken afgelopen duizenden jaren geëvolueerd tot perfectie.


ISBN
9789038805993
Pagina's
264
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren