Boekhandel Douwes Den Haag

Creatief zijn

Een manier van leven

Rick Rubin

Creatief zijn

Creatief zijn

Een manier van leven

Creatief zijn

 

Men ziet creativiteit en kunstenaarschap meestal als een roeping voor die paar mensen die met dergelijke gaven geboren zijn. Gelukkig is dat niet het geval. Creativiteit is geen zeldzaam talent, maar een fundamenteel aspect van het mens-zijn.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99


Beschrijving Creatief zijn

Men ziet creativiteit en kunstenaarschap meestal als een roeping voor die paar mensen die met dergelijke gaven geboren zijn. Gelukkig is dat niet het geval. Creativiteit is geen zeldzaam talent, maar een fundamenteel aspect van het mens-zijn. En het is voor ons allemaal weggelegd. Muziekproducent Rick Rubin heeft in de loop der jaren diep nagedacht over waar creativiteit vandaan komt en heeft geconcludeerd dat kunstenaarschap niet zozeer gaat over je specifieke output, maar veel meer over je relatie tot de wereld. Creativiteit heeft een plaats in ieders leven, maar wie dat wil, kan er meer ruimte voor maken.


Creatief zijn is een prachtige en genereuze studie die het pad van de kunstenaar belicht als een weg die we allemaal kunnen volgen. Rubin distilleert de wijsheid van een leven lang werken tot een heldere leeservaring en geeft ons handvatten hoe we onze blik kunnen verruimen om zelf beter te leren creëren.


‘Dit is me toch een fantastisch inspirerend boek.’ – Claudia de Breij


‘Ik vind Creatief zijn geweldig en wil dat iedereen het leest. Het is een handleiding voor creativiteit en creatief denken. Een actueel naslagwerk.’ – Michael ‘Mike D’ Diamond, Beastie BoysISBN
9789038813554
Pagina's
392
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Literaire non-fictie