Boekhandel Douwes Den Haag

Playmode

De houding waarin iedereen creatief kan zijn

Barbara Tammes

Playmode

Playmode

De houding waarin iedereen creatief kan zijn

Playmode

 

Het lijkt wel alsof we leven tussen Netflix en burn-out. Tussen ons te pletter werken en ons wezenloos verdoven: we staan helemaal aan of helemaal uit. Terwijl precies tussen inspanning en ontspanning de houding ligt die je nodig hebt om creatief te zijn: playmode.Mensen die creatief zijn spelen met perspectief, verwachtingen en mogelijkheden en zijn niet bang om een fout te maken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,50


Beschrijving Playmode

Het lijkt wel alsof we leven tussen Netflix en burn-out. Tussen ons te pletter werken en ons wezenloos verdoven: we staan helemaal aan of helemaal uit. Terwijl precies tussen inspanning en ontspanning de houding ligt die je nodig hebt om creatief te zijn: playmode.

Mensen die creatief zijn spelen met perspectief, verwachtingen en mogelijkheden en zijn niet bang om een fout te maken. Dat hoort bij het spel. Creativiteit ligt aan de basis van humor, flirten, spelen en plezier. Maar ook van experimenteren, uitvinden en innoveren. Creativiteit hebben we nodig voor grote uitdagingen zoals de wereld verbeteren, maar ook voor kleine dagelijkse uitdagingen zoals een bokkige peuter op andere gedachten brengen.


Playmode is een praktische en inspirerende methode die uitnodigt tot creatief denken.


In dit boek leer je:

– je creatieve zelfvertrouwen vergroten;

– de plezierige balans vinden tussen focus en ontspanning;

– ín the box denken en ín je comfortzone blijven;

– originele oefeningen zoals mindtwister, een denkpad maken, ideeënschaak, flipperen met je hersenhelften en magie faciliteren met de magic gap of creation.ISBN
9789038815213
Pagina's
264
Verschenen
NUR
320
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Literaire non-fictie