Boekhandel Douwes Den Haag

De berg, dat ben jij

Stop met zelfsabotage en open je wereld

Brianna Wiest

De berg, dat ben jij

De berg, dat ben jij

Stop met zelfsabotage en open je wereld

De berg, dat ben jij

 

Brianna Wiest leert je hoe je kunt stoppen met zelfsabotage en het pad van mogelijkheden kunt inslaan, op weg naar het leven dat je werkelijk wilt leiden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De berg, dat ben jij

‘De berg, dat ben jij’ gaat over zelfsabotage, over jezelf weerhouden van wat je eigenlijk wilt. Waarom en wanneer we het doen, en vooral: hoe we ermee kunnen stoppen – voor altijd.De berg wordt vaak gebruikt als metafoor voor grote, onmogelijke uitdagingen. Misschien weet je wat jouw berg is. Misschien is het verslaving, gewicht, relaties, werk, motivatie, of geld. Misschien weet je dat niet. Misschien is het een vaag gevoel van angst, lage eigenwaarde, of een algemene ontevredenheid. Je berg is dat wat staat tussen jou en het leven dat je echt wilt leiden.Brianna Wiest leert je hoe je de berg kunt beklimmen door trauma’s te verwerken, veerkracht op te bouwen en goed voorbereid te zijn op de klim. Geen berg is te hoog. Het is uiteindelijk niet de berg die je de baas moet worden, maar jezelf.

Brianna’s inzichten over zelfsabotage, emotionele intelligentie en transformatie zijn van onschatbare waarde en komen prachtig tot uitdrukking in haar boek. - Nicole LePeraBrianna Wiest is een van mijn favoriete auteurs. ‘De berg, dat ben jij’ gaat veel mensen helpen. - Yung Pueblo


ISBN
9789043925730
Pagina's
272
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Psychologie