Boekhandel Douwes Den Haag

Laat maar.

Herkenbare perikelen van een roze chaoot

Bettina Holwerda

Laat maar.

Laat maar.

Herkenbare perikelen van een roze chaoot

Laat maar.

 

In Laat maar. deelt Bettina Holwerda met veel humor haar eerlijke en soms kwetsbare verhalen over haar leven, carrière en gezin. Voor iedereen die wel een vleugje roze chaos kan gebruiken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Laat maar.

Bettina Holwerda schrijft – na haar theatershow en lange captions op Instagram – haar anekdotes op in Laat maar. Met voorbeelden die uit het leven gegrepen zijn, soms kwetsbaar (burn-out, kinderwens, ouder worden) en vaak chaotisch (huishouden, eerste solovoorstelling, vakanties), zijn het stuk voor stuk vermakelijke verhalen over lijf, leven, carrière en gezin.


Met een flinke dosis zelfspot beschrijft Bettina situaties waar iedere moderne vrouw, moeder en ondernemer zich in zal herkennen. Ook als je niet getrouwd bent met Jim Bakkum.


’Bettina deelt álles, van vakanties tot aan dagelijkse strubbelingen die eigenlijk iedereen wel meemaakt.’ – &C magazine


’Bettina jongleert zich suf om alle ballen hoog te houden. Ze krijgt vaak te horen dat vrouwen zich in haar herkennen. Vrouwen die net als zij geen perfect leventje hebben en bij wie soms alles in de soep loopt, maar die daar ook met humor en luchtigheid mee proberen om te gaan.’ – Libelle


ISBN
9789043932349
Pagina's
240
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Psychologie