Boekhandel Douwes Den Haag

Honey & Smoke Op zoek naar hete kolen

BBQ'end door de Levant

Itamar Srulovich & Sarit Packer

Honey & Smoke Op zoek naar hete kolen

Honey & Smoke Op zoek naar hete kolen

BBQ'end door de Levant

Honey & Smoke Op zoek naar hete kolen

 

Smokey Goodness meets Ottolenghi in 'Honey & Smoke: op zoek naar hete kolen'. Ga mee op BBQ-reis door de Levant en geniet van BBQ-gerechten en streetfood van de oostkust van de Middellandse Zee.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 35,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Honey & Smoke Op zoek naar hete kolen

In Honey & Smoke: op zoek naar hete kolen ontdekken Sarit Packer en Itamar Srulovich – voormalig chefs bij Ottolenghi en bekend van Honey & Co – de heerlijke, trotse tradities van koken boven vuur in de Levant – de oostkust van het Middellandse Zeegebied.


Ga mee op reis en ontdek de heerlijkste smaken en Midden-Oosterse tradities van koken boven vuur. Van het platteland van Jordanië tot aan de kleine straatjes van Caïro. Van zoet geroosterde kastanjes langs de kant van de weg in Adana, gegrilde sardines op Griekse stranden tot aan de marktjes van Amman en Akko. Fruit, groente, vis, zeevruchten, gevogelte, lamsvlees, brood en ander onmisbaars, alles komt aan bod.In dit boek ontdek je de vriendelijkste mensen, warmste vuren en lekkerste gerechten om thuis zelf te maken. Waar rook is, is vuur. En waar vuur is, is heerlijk eten om te delen en ontstaan vriendschappen en herinneringen.‘Dit is het soort eten dat ik wil: uitnodigend, overvloedig en met net zo veel hart als smaak.’ - Nigella Lawson
ISBN
9789043934985
Pagina's
256
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Culinair