Warme gerechten voor koude dagen
Warme gerechten voor koude dagen
Klassieke wintergerechten van Diana Henry, de geliefde kookboekenauteur van o.a. Gouden Kip en Uit de oven. Geniet met de recepten uit Winter van warme gerechten voor koude dagen.
Leverbaar
Winter: warme gerechten voor koude dagen bevat meer dan 100 onweerstaanbare, klassieke koud-weer-recepten die de unieke smaken van de herfst en de winter vieren. Met recepten die zijn verzameld op reizen door Scandinavië, de Franse en Italiaanse Alpen, Schotland, Ierland en New England, is dit hét kookboek over de magie van koken in de koude maanden.
Warm op bij puur, Europees comfortfood, van de skihellingen van Italië tot aan de koffiehuizen van Wenen en Boedapest tot very English winterkost. Van Uien-cidersoep met smeltende camembert, gevulde kwartel met marmelade en whisky en tartiflette tot omgekeerde pecan-perentaart met cranberry’s. Haard aan en smullen maar!
'Ik wil alles eten wat Diana Henry kookt.' - Yotam Ottolenghi