Boekhandel Douwes Den Haag

Hoe Proust je leven kan veranderen

Alain de Botton

Hoe Proust je leven kan veranderen

Hoe Proust je leven kan veranderen

Hoe Proust je leven kan veranderen

 

Hoe kun je gelukkig worden? In dit diepzinnige doe-het-zelf boek wordt Proust tot leven gebracht en worden door middel van zijn wijze levenslessen onze belangrijkste vragen beantwoord.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Hoe Proust je leven kan veranderen

In ‘Hoe Proust je leven kan veranderen’ gaat Alain de Botton met veel humor na welke oplossing Proust biedt voor praktische kwesties als: hoe blaas je een liefdesrelatie nieuw leven in? Hoe kun je meer genieten van een vakantie? Hoe breid je een vriendenkring uit?
Hoewel Marcel Proust een groot deel van zijn leven kwijnend in bed doorbracht, geplaagd door depressies en al dan niet ingebeelde ziekten, had de schrijver van Op zoek naar de verloren tijd uitgesproken ideeën over hoe je gelukkig kunt worden. Zijn romans, essays en brieven bevatten wijze levenslessen, die hij zelf weliswaar in de wind sloeg maar die ons nog altijd van pas kunnen komen.
In dit diepzinnige doe-het-zelfboek komen we er en passant ook nog achter waarom we niet impulsief kleren moeten kopen, waarom we beter niet bij het eerste afspraakje met iemand het bed in kunnen duiken, waarom de telefoon ontzag verdient en, bovenal, waarom we niet te veel boeken moeten lezen. Op zijn eigen onnavolgbare wijze schetst Alain de Botton een beeld van Proust waarin de legendarische schrijver veel meer tot leven komt dan in de talloze serieuze biografieën die er over hem zijn verschenen


ISBN
9789045047942
Pagina's
224
Verschenen
NUR
730
Druk
17
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Filosofie