Boekhandel Douwes Den Haag

Noma's handboek voor fermenteren

Foundations of flavour

René Redzepi & David Zilber

Noma's handboek voor fermenteren

Noma's handboek voor fermenteren

Foundations of flavour

Noma's handboek voor fermenteren

 

Bij Noma – vier keer benoemd tot het beste restaurant van de wereld – wordt bij elk gerecht een vorm van fermentatie gebruikt: een frisse azijn, een intense miso, een unieke druppel garum of zwarte knofl ook.



Niet leverbaar

€ 39,99


Beschrijving Noma's handboek voor fermenteren

Bij Noma – vier keer benoemd tot het beste restaurant van de wereld – wordt bij elk gerecht een vorm van fermentatie gebruikt: een frisse azijn, een intense miso, een unieke druppel garum of zwarte knofl ook. Fermentatie is een van de fundamenten van Noma’s uitzonderlijke smaakprofielen. René Redzepi is chef-kok en mede-eigenaar van Noma en David Zilber is de chef die het alom geprezen fermentatielab van het restaurant runt. In dit boek openbaren zij hun kennis en technieken. En, net zo belangrijk: ze laten zien wat deze ingrediënten kunnen betekenen voor een gerecht. Nooit eerder onthulden zij deze recepten en bereidingswijzes. Met meer dan 100 bij zondere recepten en ruim 500 foto’s.


ISBN
9789045214801
Pagina's
456
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.

Culinair