Boekhandel Douwes Den Haag

Taart uit de blender

Mixen, in de oven zetten en klaar

Guillaume Marinette

Taart uit de blender

Taart uit de blender

Mixen, in de oven zetten en klaar

Taart uit de blender

 

In een halfuurtje een taart op tafel zetten? Het kan! Probeer eens de romige chocoladetaart met gehakte hazelnoten, de rabarber-meringuetaart of die met speculaas of frambozen en witte chocolade. Ook een hartige taart is zo gefikst: wat dacht je van tomaten-feta, uien-geitenkaas, curry of zalm?


Nog te verschijnen

€ 11,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Taart uit de blender

In een halfuurtje een taart op tafel zetten? Het kan! Probeer eens de romige chocoladetaart met gehakte hazelnoten, de rabarber-meringuetaart of die met speculaas of frambozen en witte chocolade. Ook een hartige taart is zo gefikst: wat dacht je van tomaten-feta, uien-geitenkaas, curry of zalm? De recepten gaan over alles in één: één keer voorbereiden, één keer de oven in en dan een perfecte taart. (Je hoeft het deeg dus niet apart te maken.) Meng alle ingrediënten, giet ze in een bakvorm en zet deze in de oven. Tijdens het bakken splitst de taart zichzelf in tweeën: een knapperige deegbodem met een zachtere bovenkant en vulling. Snel en ongelooflijk lekker!


ISBN
9789045216867
Pagina's
76
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Karakter Uitgevers BV

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren