Boekhandel Douwes Den Haag

Lust en schande

Theo Hoogstraaten & Marianne Hoogstraaten

Lust en schande

Lust en schande

Lust en schande

 

De verboden liefde van Eleonore van Aquitanië Als Eleonore van Aquitanië in onze tijd had geleefd, zou ze continu voer voor de roddelpers zijn geweest. Ze zou koningshuizen te schande hebben gemaakt.Niet leverbaar

€ 39,00

Niet leverbaar


Beschrijving Lust en schande

De verboden liefde van Eleonore van Aquitanië Als Eleonore van Aquitanië in onze tijd had geleefd, zou ze continu voer voor de roddelpers zijn geweest. Ze zou koningshuizen te schande hebben gemaakt. Maar voor veel vrouwen zou ze ook een icoon zijn, een voorbeeld van moed en doortastendheid. Een vrouw die bleef vechten, die zich niet de mond liet snoeren door haar bekrompen omgeving en volhield tot ze had gekregen waarop ze recht had. Geen middel werd daarbij geschuwd, ze ging zelfs mee op kruistocht om haar eigen leger aan te voeren.

Maak kennis met Eleonore in Lust en schande. De auteurs zijn er meesters in om van geschiedenis een levendig verhaal te maken. Zowel hun thrillers als hun historische romans krijgen lovende recensies. In 2018 werden ze voor hun hele oeuvre onderscheiden met de Gouden Vleermuis.


ISBN
9789046314593
Pagina's
360
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
XL, Uitgeverij

Thriller