Boekhandel Douwes Den Haag

70's

70's

Roelof Bouwman & Minke de Vogel

70's

70's

70's

70's

 

De 70's zijn terug. Meer dan ooit fungeren ze als inspiratiebron voor iedereen die zich bezighoudt met kunst, design, mode, film en muziek. Ook veel advertentieslogans uit de jaren zeventig genieten een legendarische status.Fa, de wilde frisheid van limoenenGiroblauw past bij jouDurex, the best there isSchat, staat de Bokma koud?Minstens zo imponerend zijn de advertenties vanwege hun visuele kwaliteiten:We zien veel uitbundige kleuren - het spat vaak van de pagina's,We zien veel verleidelijk bloot - daar werd door bijna niemand moeilijk over gedaanWe zien veel aanstekelijke levenslust - er wordt onbekommerd genoten van alcohol, tabak en de zomerzon.Advertenties doen méér dan reclame maken - ze doen op een unieke manier verslag van ons leven.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving 70's

De 70's zijn terug. Meer dan ooit fungeren ze als inspiratiebron voor iedereen die zich bezighoudt met kunst, design, mode, film en muziek. Ook veel advertentieslogans uit de jaren zeventig genieten een legendarische status.

Fa, de wilde frisheid van limoenen
Giroblauw past bij jou
Durex, the best there is
Schat, staat de Bokma koud?

Minstens zo imponerend zijn de advertenties vanwege hun visuele kwaliteiten:
We zien veel uitbundige kleuren - het spat vaak van de pagina's,
We zien veel verleidelijk bloot - daar werd door bijna niemand moeilijk over gedaan
We zien veel aanstekelijke levenslust - er wordt onbekommerd genoten van alcohol, tabak en de zomerzon.

Advertenties doen méér dan reclame maken - ze doen op een unieke manier verslag van ons leven. In 70's vertellen ze voor het eerst hun verhaal.


ISBN
9789046826126
Pagina's
272
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam

Geschiedenis