Boekhandel Douwes Den Haag

Jungle

Een nieuwe geschiedenis van tropische bossen, de wereld en onszelf

Patrick Roberts

Jungle

Jungle

Een nieuwe geschiedenis van tropische bossen, de wereld en onszelf

Jungle

 

Voor veel mensen is de jungle het domein van romans en films. Het dichtbegroeide oerwoud ziet er prachtig uit, maar speelt geen rol in ons dagelijks leven.Jungle vertelt een ander verhaal. Op basis van nieuw en baanbrekend onderzoek laat archeoloog Patrick Roberts zien dat tropische bossen bijna elk aspect van het leven op aarde hebben beïnvloed.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 29,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Jungle

Voor veel mensen is de jungle het domein van romans en films. Het dichtbegroeide oerwoud ziet er prachtig uit, maar speelt geen rol in ons dagelijks leven.
Jungle vertelt een ander verhaal. Op basis van nieuw en baanbrekend onderzoek laat archeoloog Patrick Roberts zien dat tropische bossen bijna elk aspect van het leven op aarde hebben beïnvloed. Niet alleen hadden ze grote invloed op het ontstaan van de eerste planten op aarde, miljoenen jaren geleden, maar ook op de evolutie, de dinosauriërs, de eerste zoogdieren en de mens.
Dit opzienbarende boek maakt duidelijk dat de relatie tussen de mens en de jungle diepgeworteld is, dat de mens verantwoordelijk is voor de vernietiging van tropische bossen, en dat we in actie moeten komen om de 'longen van de aarde' te beschermen. Actueel, urgent en uiterst origineel: Jungle verandert onze blik op de wereld - en op onszelf.


ISBN
9789046827727
Pagina's
464
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam

Geschiedenis