Boekhandel Douwes Den Haag

Verwondering

Op zoek naar kleine wonderen in onrustige tijden

Katherine May

Verwondering

Verwondering

Op zoek naar kleine wonderen in onrustige tijden

Verwondering

 

'Voor iedereen die zich wel eens alleen voelt in de moderne wereld.' Kirkus ReviewsOns gevoel van verwondering wordt niet alleen opgeroepen door grootse dingen. Het verbazingwekkende, het magische, is overal, altijd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Verwondering

'Voor iedereen die zich wel eens alleen voelt in de moderne wereld.' Kirkus Reviews

Ons gevoel van verwondering wordt niet alleen opgeroepen door grootse dingen. Het verbazingwekkende, het magische, is overal, altijd. Het verandert door onze bewuste aandacht. We kunnen de verwondering zelf oproepen.

Diep vermoeid, bezorgd en overweldigd door het wereldnieuws en de pandemiejaren, zoekt Katherine May naar manieren om de draden te ontwarren van haar strak gespannen leven. Verlangend naar een ander perspectief onderzoekt ze de herstellende eigenschappen van de natuur en komt ze in contact met haar gevoel van verwondering. Deze reis voert haar van heilige bronnen naar wilde moeraslanden, van wiegende golven naar sterrenregens. Door bewuste aandacht en rituelen vindt ze weer een hoopvolle band met de wereld om haar heen.
Verwondering is een uitnodiging aan ieder van ons om het leven te ervaren in al haar sensualiteit en complexiteit, en de schoonheid te vinden die erin verborgen ligt.

Katherine May is de bestsellerauteur van Winteren.

'Een schitterende zoektocht naar het donkere seizoen van het leven, en naar het licht dat er uiteindelijk weer op volgt.' Raynor Winn, auteur van Het zoutpad

'Het prachtige Winteren is medicijn in boekvorm.' The Guardian


ISBN
9789046830390
Pagina's
208
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam

Literaire non-fictie