Boekhandel Douwes Den Haag

Je mag ook niets meer zeggen

Een nieuwe taal voor een nieuwe tijd

Mounir Samuel

Je mag ook niets meer zeggen

Je mag ook niets meer zeggen

Een nieuwe taal voor een nieuwe tijd

Je mag ook niets meer zeggen

 

Dé blauwdruk voor een inclusieve, veilige en toegankelijke taal voor iedereen - genomineerd voor de Taalboekenprijs 2023Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe taal. Maar wie weet eigenlijk nog wat je wel en niet tegen wie kunt zeggen?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Je mag ook niets meer zeggen

Dé blauwdruk voor een inclusieve, veilige en toegankelijke taal voor iedereen - genomineerd voor de Taalboekenprijs 2023

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe taal. Maar wie weet eigenlijk nog wat je wel en niet tegen wie kunt zeggen? In Je mag ook niets meer zeggen maakt Mounir Samuel met humor duidelijk op welke manieren een taal kan uitsluiten en wat we daaraan kunnen doen. Hij zet jeaan het denken en schuwt geen taboe of ongemak. Dit is een boek voor iedereen die streeft naar een inclusieve, veilige en toegankelijke omgeving, op het werk, in de klas, het theater, de dokterspraktijk of thuis. Het is geen checklist of verbodenwoordenlijst, maar een heldere gids die ons leert hoe we waardegericht met elkaar kunnen omgaan. In deze nieuwe editie verwerkte Mounir Samuel lezersvragen en presenteert hij nu nog meer woorden!


ISBN
9789046832332
Pagina's
400
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam

Literaire non-fictie