Boekhandel Douwes Den Haag

I am tao

Stroomlijn je communicatie in vijf stappen

Arjan Broere

I am tao

I am tao

Stroomlijn je communicatie in vijf stappen

I am tao

 

I AM TAO is dé methode om je communicatie te stroomlijnen en helder, elegant en met aandacht te communiceren. Met de vijf stappen uit dit boek zorg je voor ruimte in je hoofd en in je inbox.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving I am tao

In dit boek laat productiviteitsexpert Arjan Broere je kennismaken met I AM TAO, de methode om helder, elegant en met aandacht te communiceren. En dat is hard nodig, want met de stortvloed aan mails, vergaderingen, appjes, sociale-mediaposts en andere informatie die we op ons af krijgen is het soms lastig het overzicht te bewaren. Vaak worden we zelf ook niet gezien of gehoord, want zie maar eens iemand te bereiken die al net zo overweldigd is als jij.

Tijd voor helderheid en eenvoud, met als uitgangspunt: minder is meer. Minder letters, minder eindeloze powerpoints, minder lange mails en vergaderingen. Maar ook: meer gerichte communicatie en meer aandacht voor wat je communiceert.

Met de vijf stappen van I AM TAO leer je je communicatie te stroomlijnen en weg te halen wat overbodig is. Zo creëer je ruimte in je hoofd en in je werk, voor jezelf en voor iedereen met wie je samenwerkt.


ISBN
9789047015314
Pagina's
144
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie