Boekhandel Douwes Den Haag

De sweet spot van leiderschap

Waar visie, autonomie en motivatie samenkomen

Peter Nientied & Jantien Martin

De sweet spot van leiderschap

De sweet spot van leiderschap

Waar visie, autonomie en motivatie samenkomen

De sweet spot van leiderschap

 

Wat als je persoonlijk leiderschap, gedeeld leiderschap en empowering leiderschap samenbrengt? Dan kan iedereen vanuit eigen kracht optimaal samenwerken en daar profiteren bedrijf en werknemer van.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving De sweet spot van leiderschap

In De sweet spot van leiderschap brengen Peter Nientied en Jantien Martin leiderschap naar een hoger niveau, waarmee complexe vraagstukken in veranderende omstandigheden in goede banen geleid kunnen worden. Enerzijds zijn een duidelijke visie en strategie nodig, anderzijds vraagt het om meer autonomie in de uitvoering, voor meer slagkracht en flexibiliteit.
Peter Nientied en Jantien Martin hebben een leiderschapsmodel ontwikkeld gebaseerd op een alternatieve kijk op leiderschap, met zelfleiderschap als basis, ondersteund door empowering leidinggevenden die verantwoordelijkheden en zeggenschap delegeren om gedeeld leiderschap in teams te stimuleren. Daar waar zelfleiderschap, empowering leiderschap en gedeeld leiderschap samenkomen, ontstaat een vliegwiel.
Dit is de sweet spot van leiderschap. Hoe je de sweet spot van leiderschap benadert, wordt met aansprekende voorbeelden en praktische stappen uitgelegd. Door aan de slag te gaan met de inzichten en strategieën uit dit boek wordt het leiderschap meer gedeeld en nemen het werkplezier, de autonomie en de motivatie toe, en het succes van de organisatie.


ISBN
9789047015840
Pagina's
176
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie