Boekhandel Douwes Den Haag

Leven in crescendo

Je belangrijkste bijdrage ligt nog voor je

Stephen R. Covey & Cynthia Covey

Leven in crescendo

Leven in crescendo

Je belangrijkste bijdrage ligt nog voor je

Leven in crescendo

 

Het boek over Stephen Coveys belangrijkste levensmotto: het beste moet nog komen. Er valt altijd meer te leren en meer bij te dragen aan het leven van anderen!Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Leven in crescendo

‘Leven in crescendo’ van Stephen Covey en Cynthia Haller Covey geeft het antwoord op de vraag: ‘Hoe leef je je beste leven, ongeacht je leeftijd?’
Enkele jaren voor het fietsongeluk dat hem op 79-jarige leeftijd uiteindelijk fataal werd, vroeg Stephen Covey zijn dochter Cynthia hem te helpen met een boek over zijn belangrijkste levensmotto: Leef je leven in crescendo, niet in diminuendo. Hij geloofde dat je met de crescendo-mentaliteit altijd vooruit blijft kijken en zult blijven groeien vanuit de verschillende fases en levensomstandigheden die je in je leven doormaakt. Het resultaat van hun samenwerking is dit boek, dat Cynthia na haar vaders dood heeft afgemaakt.
Of je al een succesvolle carrière hebt of nog aan de start van je leven staat, in alle gevallen valt er meer te leren, meer uit te halen en meer bij te dragen aan het leven van anderen. Door alles wat je hebt – tijd, talent, geld en invloed – in te zetten om het leven te verrijken, kun je een bijdrage leveren die nog ver na jouw tijd zal naklinken. Stephen en Cynthia steken je een hart onder de riem en geven richting aan een leven dat alsmaar beter wordt – voor jezelf en voor anderen.


ISBN
9789047016748
Pagina's
304
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie