Boekhandel Douwes Den Haag

Kalmte

Bewust ontspannen in een wereld vol prikkels

Chris Bailey

Kalmte

Kalmte

Bewust ontspannen in een wereld vol prikkels

Kalmte

 

Een toolkit vol toegankelijke, wetenschappelijk onderzochte strategieën voor een minder gejaagd en gespannen leven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Kalmte

Toen succesvol productiviteitsexpert Chris Bailey last kreeg van paniekaanvallen en in een burn-out belandde, realiseerde hij zich dat er iets moest veranderen. Hoe kon hij anderen advies geven over beter, aandachtiger en efficiënter werken als hij zelf niet eens doorhad wanneer hij over zijn grenzen ging?
Bailey wendde zich tot de wetenschap en ontdekte de kern van het probleem: de mens is zijn vermogen voor kalmte kwijtgeraakt. Waar we van oudsher momenten van stress afwisselden met kalme momenten, zijn we onszelf tegenwoordig voortdurend aan het overprikkelen. Zelfs als we denken te ontspannen met Netflix of op sociale media, maakt de dopamine die daarbij vrijkomt in ons brein ons alleen maar actiever en gejaagder. Bewust op zoek gaan naar kalmte helpt de stress en spanning te verminderen en maakt dat we ons meer gefocust, productiever en tevredener over ons eigen leven voelen.
Dit boek is een toolkit vol toegankelijke, wetenschappelijk onderzochte strategieën voor een minder gejaagd en gespannen leven. In een wereld vol stress en spanning is het bereiken van kalmte de ultieme lifehack.


ISBN
9789047017172
Pagina's
288
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie