Boekhandel Douwes Den Haag

Peppa's verrassingsfeestje

Mark Baker & Neville Astley

Peppa's verrassingsfeestje

Peppa's verrassingsfeestje

Peppa's verrassingsfeestje

 

Het is feest, want 'Peppa Pig' is jarig in 'Peppa's verrassingsfeestje'! Dit interactieve prentenboek met flapjes barst van de vrolijkheid en maakt voorlezen nóg leuker. Mama en Papa Big hebben een speciale verrassing voor Peppa in petto: een feestje met ál haar vriendjes.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Peppa's verrassingsfeestje

Het is feest, want 'Peppa Pig' is jarig in 'Peppa's verrassingsfeestje'! Dit interactieve prentenboek met flapjes barst van de vrolijkheid en maakt voorlezen nóg leuker. Mama en Papa Big hebben een speciale verrassing voor Peppa in petto: een feestje met ál haar vriendjes. Peppa staat in het middelpunt van belangstelling en jij kunt samen met haar alle verjaardagsverrassingen ontdekken.

'Peppa Pig' is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie. Ze woont samen met haar kleine broertje George, Mama Big en Papa Big en houdt van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Peppa's avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.


ISBN
9789047877066
Pagina's
10
Verschenen
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Board book
Taal
Nederlands
Uitgever
Big Balloon

Kinderboeken diversen