Boekhandel Douwes Den Haag

Peppa's kleine kuikentjes

Leren met Peppa

Neville Astley & Mark Baker

Peppa's kleine kuikentjes

Peppa's kleine kuikentjes

Leren met Peppa

Peppa's kleine kuikentjes

 

Een nieuw kartonboek in de vrolijke Peppa Pig-reeks 'Leren met Peppa Pig'. In 'Peppa's kleine kuikentjes' ontdek je samen met Peppa en George alles over het leven van kuiken tot kip. Een lief verhaal met bijzondere weetjes en nieuwe woorden voor nieuwsgierige ontdekkers en fans van Peppa Pig.Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie.


Nog te verschijnen

€ 10,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Peppa's kleine kuikentjes

Een nieuw kartonboek in de vrolijke Peppa Pig-reeks 'Leren met Peppa Pig'. In 'Peppa's kleine kuikentjes' ontdek je samen met Peppa en George alles over het leven van kuiken tot kip. Een lief verhaal met bijzondere weetjes en nieuwe woorden voor nieuwsgierige ontdekkers en fans van Peppa Pig.


Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie. Ze woont samen met haar kleine broertje George, Mama Big en Papa Big en houdt van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Peppa's avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.

'Leren met Peppa Pig' is een educatief uitgeefprogramma dat zich richt op jonge kinderen (vanaf 3 jaar). Er verschijnen uitgaven op het gebied van rekenen, schrijven, sociale vaardigheden, emoties en creativiteit.


ISBN
9789047878001
Pagina's
20
Verschijnt
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Board book
Taal
Nederlands
Uitgever
Big Balloon

Kinderboeken diversen