Boekhandel Douwes Den Haag

Dikkie Dik superdoeboek

Jet Boeke

Dikkie Dik superdoeboek

Dikkie Dik superdoeboek

Dikkie Dik superdoeboek

 

Dit superleuke 'Dikkie Dik superdoeboek' staat vol puzzels, kleurplaten, spelletjes, spannende verhaaltjes en een Dikkie Dik pizzarecept. Speel en leer mee met Dikkie Dik en zijn vriendjes. Wat is er nou fijner dan een middagje kleuren aan de keukentafel?


Nog te verschijnen

€ 5,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Dikkie Dik superdoeboek

Dit superleuke 'Dikkie Dik superdoeboek' staat vol puzzels, kleurplaten, spelletjes, spannende verhaaltjes en een Dikkie Dik pizzarecept. Speel en leer mee met Dikkie Dik en zijn vriendjes.


Wat is er nou fijner dan een middagje kleuren aan de keukentafel? Met een kleurboek- of doeboek ontwikkelen kinderen niet alleen hun motoriek, maar ook hun creativiteit en fantasie. En ze maken nog iets moois ook!
Bekijk ook de rest van onze collectie kleurboeken en kleurblokken voor kinderen, van bekende karakters als Peppa Pig, Cocomelon of Bluey. Dat betekent nog meer kleurrijke avonturen en creatief plezier voor jonge kunstenaars.


Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.


ISBN
9789047878148
Pagina's
48
Verschenen
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Big Balloon

Kinderboeken diversen