Boekhandel Douwes Den Haag

Sacred Seasons

Gelukkiger en bewuster leven in elk seizoen

Kirsty Gallagher

Sacred Seasons

Sacred Seasons

Gelukkiger en bewuster leven in elk seizoen

Sacred Seasons

 

Beleef jij de verschillende seizoenen bewust? Weet je welke invloed de maan heeft op je humeur? Dit prachtig vormgegeven cadeauboek vol inspirerende tips helpt je gelukkiger en bewuster te leven in elk seizoen!‘Dit boek leert ons elk seizoen bewuster te ervaren.’ Margriet‘Dit boek helpt je mee te bewegen met het ritme van de seizoenen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,99


Beschrijving Sacred Seasons

Beleef jij de verschillende seizoenen bewust? Weet je welke invloed de maan heeft op je humeur? Dit prachtig vormgegeven cadeauboek vol inspirerende tips helpt je gelukkiger en bewuster te leven in elk seizoen!

‘Dit boek leert ons elk seizoen bewuster te ervaren.’ Margriet

‘Dit boek helpt je mee te bewegen met het ritme van de seizoenen. Wat gebeurt in de natuur? Hoe pas je die kennis toe in je leven?’ Libelle

Voor er klokken waren leefden we met de veranderende seizoenen. Dat vermogen hebben we grotendeels verloren: al te vaak haasten we ons door het leven. We hebben veel gewoontes, maar weinig rituelen.

Dit boek neemt je mee op een reis van een jaar in het ritme van de natuur. Wat doen dieren, planten en planeten in dit jaargetijde? Welke activiteiten vonden er van oudsher plaats? Leer groei te stimuleren in de lente, het leven te vieren in de zomer, los te laten in de herfst en nieuwe zaadjes te planten in de winter. Creëer kleine rituelen om keerpunten te markeren, de balans op te maken en verbinding te maken met de aarde en met jezelf.

Of je nu de jaarwielvieringen viert, een dagboek bijhoudt, mediteert of een mooie boswandeling maakt: dit boek helpt je gelukkiger en bewuster te leven in elk seizoen.

In de pers

‘Gallaghers inzichtelijke boek leert je de verbinding tussen jezelf en de natuur te herstellen en in te zien wat elk seizoen kan betekenen voor jouw self-care en comfort.’ Waterstones

‘De perfecte toolkit om de seizoenen beter te begrijpen.’ Cosmopolitan

‘Gallagher laat zien hoe jij de kracht van de seizoenen kunt inzetten om specifieke zaken in jouw leven aan te pakken en beter voor jezelf te zorgen.’ The IndependentISBN
9789049203061
Pagina's
224
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Psychologie