Boekhandel Douwes Den Haag

Terugkeer

Kun je verantwoordelijk zijn voor een moord als je zelf al dood bent?

Harlan Coben

Terugkeer

Terugkeer

Kun je verantwoordelijk zijn voor een moord als je zelf al dood bent?

Terugkeer

 

De twaalfde thriller met de zeer geliefde personages Myron Bolitar en Windsor Lockwood III – oftewel Win – in de hoofdrolDrie jaar geleden hield privédetective en sportmakelaar Myron Bolitar een lofrede op de begrafenis van zijn cliënt, de beroemde basketbalcoach Greg Downing.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Terugkeer

De twaalfde thriller met de zeer geliefde personages Myron Bolitar en Windsor Lockwood III – oftewel Win – in de hoofdrol

Drie jaar geleden hield privédetective en sportmakelaar Myron Bolitar een lofrede op de begrafenis van zijn cliënt, de beroemde basketbalcoach Greg Downing. Myron en Greg hadden een verleden: in eerste instantie als zeer persoonlijke rivalen en later als onverwachte zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee federale agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Greg Downing is.

Volgens de agenten leeft Greg nog, en is Myron op de plaats delict van een dubbele moord gezien, wat hem tot de hoofdverdachte maakt. ­Myron is in shock en heeft dringend antwoorden nodig.

Myron en Win, oude vrienden en collega’s, gaan op zoek naar de waarheid, maar hoe meer ze ontdekken over Greg, hoe gevaarlijker hun ­wereld wordt… Geheimen, leugens en een moorddadige samenzwering die teruggaat tot het verleden vormen de kern van de zinderende nieuwe roman van Harlan Coben.

In de pers

'Met de wederopstanding van Myron Bolitar en Windsor Lockwood III is ook de volvette humor terug.' *****VN Detective & Thrillergids

‘Coben stelt nooit, maar dan ook nooit teleur.’ Lee ChildISBN
9789049203443
Pagina's
384
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Literaire thriller