Boekhandel Douwes Den Haag

De geschiedenis van Marthe

Daniël Dee

De geschiedenis van Marthe

De geschiedenis van Marthe

De geschiedenis van Marthe

 

In De geschiedenis van Marthe probeert Keith uit alle macht van de drank af te blijven. Het probleem is echter dat wanneer hij sober is, de doden contact met hem zoeken. Overal waar hij komt in Rotterdam ontmoet hij fantomen en geesten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,90

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De geschiedenis van Marthe

In De geschiedenis van Marthe probeert Keith uit alle macht van de drank af te blijven. Het probleem is echter dat wanneer hij sober is, de doden contact met hem zoeken. Overal waar hij komt in Rotterdam ontmoet hij fantomen en geesten. Die geesten zijn veeleisend en verlangen veel van hem. Hij vindt zichzelf hierdoor constant terug in ongewilde, stormachtige avonturen die zijn geestelijke gezondheid niet ten goede komen.

'Dee schrijft direct, kort en krachtig, en verrast regelmatig met zinnen die zo uit een gedicht zijn ontsnapt. Dit boek bevestigt een voorliefde voor dichtende romanschrijvers (of romanschrijvende dichters). Geen brij van overbodige woorden, geen clichés, geen overbodige tierlantijnen. Heerlijk!’

'De geschiedenis van Marthe' is het tweede deel van het Rotterdamse tweeluik, maar uitstekend los te lezen. Deel 1 is 'De echo van mijn voetstappen'. Fraaie vormgeving met kleur op snee.


ISBN
9789054524052
Pagina's
240
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Passage

Literaire roman, novelle