Boekhandel Douwes Den Haag

Gezinsverbijstering

Meindert Talma

Gezinsverbijstering

Gezinsverbijstering

Gezinsverbijstering

 

Roman inclusief cd Na Kelderkoorts (2013) en Je denkt dat het komt (2017) verschijnt mei 2024 deel 3 van de autobiografische zesdelige cyclus Nederlands Onbekendste Popster van Meindert Talma, een gezamenlijke uitgave (cd in boek) van Uitgeverij Passage en Excelsior Recordings.


Nog te verschijnen

€ 24,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Gezinsverbijstering

Roman inclusief cd

Na Kelderkoorts (2013) en Je denkt dat het komt (2017) verschijnt mei 2024 deel 3 van de autobiografische zesdelige cyclus Nederlands Onbekendste Popster van Meindert Talma, een gezamenlijke uitgave (cd in boek) van Uitgeverij Passage en Excelsior Recordings.

Zo verschijnt na Talma’s Dammen met ome Hajo (1999) en Kriebelvisje (2003) een nog nooit eerder vertoonde vijfde boek- en cd-combinatie.

Gezinsverbijstering beslaat de jaren 2002-2005. Elk van de veertien tragikomische hoofdstukken gaat vergezeld van een lied, waarvan de songtitel ook de hoofdstuktitel is. Naast de wonderlijke en soms droefstemmende carrièreperikelen vormen Meindert’s liefdesavonturen in de stad Groningen een heldere rode draad die uiteindelijk leidt tot zijn eerste keer samenwonen en de geboorte van een dochter op het Groningse platteland.

Over Kelderkoorts:
Gijsbert Kamer in De Volkskrant (****): ‘Een pracht van een sleutelroman waarin de songteksten van de elf liedjes op de cd een eigen plek hebben gekregen. (...) Talma’s stem in zowel zijn literatuur als zijn liedjes is beslist uniek.’

Over Je denkt dat het komt:
Klaas Knooihuizen in Trouw (****): ‘Hoe minutieus Talma zijn leven ook beschrijft, hoe mysterieuzer de figuur Talma wordt. (…) Mateloos fascinerend en volstrekt uniek.’


ISBN
9789054524328
Pagina's
250
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Passage

Romans