Boekhandel Douwes Den Haag

nijntje gaat logeren

met gebaren

Dick Bruna

nijntje gaat logeren

nijntje gaat logeren

met gebaren

nijntje gaat logeren

 

Nijntje gaat logeren! In deze klassieker van Dick Bruna staan, naast de bekende illustraties en de rijmende tekst, ook gebarentekeningen afgebeeld. Deze afbeeldingen helpen voorlezers bij het maken van de juiste gebaren en helpen kinderen met het begrijpen van het verhaal.Leverbaar

€ 17,95

Levertijd: 2 tot 3 dagen


Beschrijving nijntje gaat logeren

Nijntje gaat logeren! In deze klassieker van Dick Bruna staan, naast de bekende illustraties en de rijmende tekst, ook gebarentekeningen afgebeeld. Deze afbeeldingen helpen voorlezers bij het maken van de juiste gebaren en helpen kinderen met het begrijpen van het verhaal.

De gebaren in dit boek kunnen gebruikt worden om bij het voorlezen het Nederlands visueel te maken. Deze communicatievorm, Nederlands met Gebaren (NmG), wordt gebruikt door dove en slechthorende kinderen, maar ook andere kinderen kunnen in de communicatie baat hebben bij het gebruik van gebaren. NmG wordt bijvoorbeeld ook gebruikt ter ondersteuning van de taalontwikkeling van kinderen met TOS of ASS. De belangrijkste woorden worden ondersteund door een gebaar. Alle gebaren zijn afkomstig uit de Nederlandse Gebarentaal.


ISBN
9789056478940
Pagina's
32
Verschenen
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Spiral bound
Taal
Nederlands
Uitgever
Mercis Publishing B.V.

Kinderboeken diversen