Boekhandel Douwes Den Haag

Vis voor beginners

Een kookboek vol lekkers, lekkerbekjes, tattoos, truien, rolmopsen & recepten

Mirjam van der Rijst & Harold Pereira & Martien Holzappel

Vis voor beginners

Vis voor beginners

Een kookboek vol lekkers, lekkerbekjes, tattoos, truien, rolmopsen & recepten

Vis voor beginners

 

In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis: waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar Vis voor beginners is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld van de visserij.


Niet leverbaar

€ 32,00

Niet leverbaar


Beschrijving Vis voor beginners

In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis: waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar Vis voor beginners is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld van de visserij. Wist je dat iedere zeeman te herkennen is aan zijn specifieke oorbel? En dat de traditionele visserstrui boordevol symboliek zit? Voor de bereiding van de 70 gerechten die in dit boek zijn opgenomen, worden diverse technieken gebruikt. Denk aan roken, stomen, stoven, inpakken, grillen en frituren.

De styling van Mirjam van der Rijst, de fotografie van Harold Pereira en de vormgeving van Martien Holtzappel zorgen voor een fantastisch, verrassend en inspirerend visboek.


ISBN
9789059560994
Pagina's
256
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair