Boekhandel Douwes Den Haag

Hete pepers

Chilipeper planten, oogsten, verwerken en eten

Christian Fielden & Jeroen Hazebroek

Hete pepers

Hete pepers

Chilipeper planten, oogsten, verwerken en eten

Hete pepers

 

In zijn nieuwe boek Hete pepers begint bestselllerauteur Jeroen Hazebroek met het zaaien en opkweken van 25 rassen en 4 soorten. Natuurlijk ontbreken tips over verzorging, voeding en het bestrijden van plagen niet.Hete pepers wordt gepeperd door interviews met professionals in de groeisector en de verwerkende industrie.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Hete pepers

In zijn nieuwe boek Hete pepers begint bestselllerauteur Jeroen Hazebroek met het zaaien en opkweken van 25 rassen en 4 soorten. Natuurlijk ontbreken tips over verzorging, voeding en het bestrijden van plagen niet.
Hete pepers wordt gepeperd door interviews met professionals in de groeisector en de verwerkende industrie. Daarnaast geeft Hazebroek talloze recepten voor sambals en hot sauces en geeft hij tips om de pepers te drogen, roken, in te maken of te fermenteren. Ten slotte presenteren 15 gastkoks recepten uit hun eigen cultuur, zoals de Indonesische, Surinaamse en Noord-Afrikaanse keuken. Dat zijn bekende koks, maar ook professionals en thuiskoks met hun favoriete familierecept.


ISBN
9789059568723
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren