Boekhandel Douwes Den Haag

Zeker van haar zaak

Amber verkoopt vintagekleding en heeft helemaal geen tijd voor de liefde. Tot een onverwachte bezoeker alles op zijn kop zet.

Anita Nauta

Zeker van haar zaak

Zeker van haar zaak

Amber verkoopt vintagekleding en heeft helemaal geen tijd voor de liefde. Tot een onverwachte bezoeker alles op zijn kop zet.

Zeker van haar zaak

 

Romantiek met een vleugje humor: perfect voor de lezers van Chantal van Gastel, Aline van Wijnen, Charlotte de Monchy en Manuela InusaAmber zet zich met hart en ziel in voor haar vintagewinkel in de Oude Stad van Alkmaar.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Zeker van haar zaak

Romantiek met een vleugje humor: perfect voor de lezers van Chantal van Gastel, Aline van Wijnen, Charlotte de Monchy en Manuela Inusa

Amber zet zich met hart en ziel in voor haar vintagewinkel in de Oude Stad van Alkmaar. In haar knusse boetiek verkoopt ze de prachtigste kleding en accessoires, maar ondanks haar inspanningen verlopen de zaken moeizaam.

Om even uit te waaien en aan haar zorgen te ontsnappen, vertrekt Amber voor een weekend naar Zeeland. Daar loopt ze Vincent tegen het lijf, een stoere man en alleenstaande vader van Merel. Amber voelt zich direct tot hem aangetrokken, maar houdt bewust afstand. Een nieuwe relatie is het laatste wat ze wenst en bovendien gaat al haar aandacht naar de winkel: ze heeft helemaal geen tijd voor de liefde! Dochter Merel heeft echter heel andere plannen: zij gunt haar vader alle geluk van de wereld en is vastbesloten om het lot een handje te helpen. Durft Amber zich over te geven aan de liefde of gaat ze volledig voor haar zaak?

'Een geslaagd debuut! Verfrissend luchtig, realistisch en romantisch tegelijk.' Aline van Wijnen


ISBN
9789059901049
Pagina's
240
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Romans