Boekhandel Douwes Den Haag

Hoogtij

Jackie van Laren

Hoogtij

Hoogtij

Hoogtij

 

Een fijne verrassing voor de vele fans: deel 5 van de Eilandliefde-serie Liefde, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergrond van de geliefde Waddeneilanden Yvonne, het zusje van Tjeerd, is op zestienjarige leeftijd van het eiland af gestuurd naar haar strenge tante in Leeuwarden, omdat ze als bloedmooie, arrogante puber volkomen onhandelbaar werd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,99


Beschrijving Hoogtij

Een fijne verrassing voor de vele fans: deel 5 van de Eilandliefde-serieLiefde, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergrond van de geliefde WaddeneilandenYvonne, het zusje van Tjeerd, is op zestienjarige leeftijd van het eiland af gestuurd naar haar strenge tante in Leeuwarden, omdat ze als bloedmooie, arrogante puber volkomen onhandelbaar werd. Jaren later heeft ze haar lange blonde haar afgeknipt en haar naam terugveranderd naar Nynke, haar eerste naam. Ze wil actrice worden, maar voordat ze kan beginnen aan haar opleiding wil ze haar jeugdzonden achter zich laten. Daarom keert ze, vroeg in de zomer, stilletjes terug naar het eiland om het goed te maken met iedereen die ze in het verleden heeft gekwetst.In de huisjes bij strandtent Grote Vis logeert Daan (van het bekende duo Daan en Nout), die incognito op het terras van de Vis optreedt. Als Nynke en Daan elkaar ontmoeten is er een klik, maar ze twijfelen aan elkaars motieven: hij is bekend, zij wil actrice worden; zij is mooi, hij is een versierder. Tot een flinke storm voor veel schade zorgt. Het hele eiland is in rep en roer, Daan en Nynke steken de handen uit de mouwen, en dan leren ze elkaar pas echt goed kennen.

Lezers over de Eilandliefde-serie‘Een heerlijke feelgoodroman.’ Mieke‘Hoog verslindbaarheidsgehalte!’ Sanne‘Een vlot lopend, humorvol en romantisch verhaal.’ Linda‘Alsof je zelf op het eiland bent!’ Anne‘Op en top romantiek en feelgood.’ Femke


ISBN
9789059902091
Pagina's
352
Verschenen
NUR
301
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Romans