Boekhandel Douwes Den Haag

Uitgeblu(t)st

Luc Wachtelaer

Uitgeblu(t)st

Uitgeblu(t)st

Uitgeblu(t)st

 

Langdurige stress, zowel op het werk als in de privésfeer, heeft een impact op ons functioneren, op ons zijn. Concentratieproblemen, slapeloosheid, prikkelbaarheid, spierpijn, hoofdpijn, versnelde hartslag: burn-out en depressie uiten zich op allerlei verschillende manieren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Uitgeblu(t)st

Langdurige stress, zowel op het werk als in de privésfeer, heeft een impact op ons functioneren, op ons zijn. Concentratieproblemen, slapeloosheid, prikkelbaarheid, spierpijn, hoofdpijn, versnelde hartslag: burn-out en depressie uiten zich op allerlei verschillende manieren. Deze symptomen geven vooral aan dat de systemen die ons in normale omstandigheden ondersteunen, nu uit evenwicht raken.
Dokter Luc Wachtelaer doet in dit boek uit de doeken om welke systemen het gaat en hoe je die in het geval van burn-out of depressie terug in balans kunt brengen. De patiënt kan via de heldere uitleg en levensechte verhalen beter begrijpen welke therapieën noodzakelijk zijn en waarom een multidisciplinaire behandeling met huisarts, specialist, psycholoog, bewegingstherapeut en relaxatietherapeut zo nuttig en complementair is in het herstelproces.
Dit boek kan je helpen bij het (h)erkennen en begrijpen van een burn-out, bij het herstel én bij preventie. Het is een bron van informatie voor patiënten, hun naasten, maar ook leidinggevenden en werkgevers, want een gezonde werkomgeving betekent minder uitval en een betere re-integratie na uitval.


ISBN
9789072201645
Pagina's
128
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Owl Press

Psychologie