Boekhandel Douwes Den Haag

Werken vanuit Bezieling

Ontdek je zielskwaliteiten

Peter Gerrickens

Werken vanuit Bezieling

Werken vanuit Bezieling

Ontdek je zielskwaliteiten

Werken vanuit Bezieling

 

Het uitgangspunt van dit boek is dat je niet alleen een persoonlijkheid hebt, maar ook een ziel. Er zijn enkele onderwerpen waar je ziel zich speciaal toe aangetrokken voelt, dit zijn je zielsthema’s.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 27,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Werken vanuit Bezieling

Het uitgangspunt van dit boek is dat je niet alleen een persoonlijkheid hebt, maar ook een ziel. Er zijn enkele onderwerpen waar je ziel zich speciaal toe aangetrokken voelt, dit zijn je zielsthema’s. Op deze gebieden ervaar je een sterke innerlijke motivatie, ben je hoogsensitief en heb je een grote intuïtieve wijsheid. Je voelt je soms echter ook erg kwetsbaar op deze gebieden en anders dan anderen. Het is daarom belangrijk om je zielsthema’s te kennen.

Meestal ligt in de eerste helft van je leven of loopbaan de nadruk op het ontwikkelen van je persoonlijkheid. In de tweede helft verlang je ernaar om meer met je zielsthema’s en de bijbehorende zielskwaliteiten te gaan doen. Daardoor verschuift je focus en ga je je meer op je ziel richten en minder op je persoonlijkheid. Voorafgaand daaraan is er vaak sprake van twijfel over je huidige werk, een verlies aan zingeving of kom je in een burn-out terecht.

Meer aandacht voor je zielsthema’s kan ertoe leiden dat je je huidige werk anders gaat aanpakken of dat je iets heel anders gaat doen. Daarnaast leidt dit vaak ook tot een verandering in de manier waarop je in het leven staat, in wat je belangrijk vindt en in je zelfbeeld. Aan de hand van een groot aantal praktijkvoorbeelden beschrijft de auteur dit boeiende, maar ook uitdagende proces van het zoeken naar nieuwe inspiratie en zingeving.

Dit boek is ook bestemd voor (loopbaan)coaches, hulpverleners, trainers, docenten en managers. Door meer zicht te krijgen op de zielsthema’s en zielskwaliteiten van de mensen met wie je werkt kun je ze beter helpen.


ISBN
9789074123341
Pagina's
225
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gerrickens, Uitgeverij

Psychologie